Servei audiovisual

  L'INEFC-Centre de Lleida disposa d'un Servei de Mediateca que permet a l'estudiantat la consulta, còpia i edició de tot el material audiovisual existent en aquest Servei.

  Actualment la Mediateca de l'INEF-Centre de Lleida disposa d'un fons audiovisual compost per un 1.000 DVD's i 2.500 cintes de vídeo sobre temes relacionats directament amb l'educació física, l'esport i les ciències aplicades a aquestes àrees (competicions esportives, jocs, entrenaments...).

  Per al seu visionat, compta amb set unitats de treball: quatre ordinadors i tres unitats analògiques. Les set unitats de treball permeten además del visionat, l'edició de vídeos.

  El Servei de Mediateca prepara el material audiovisual necessari per a l'activitat acadèmica del centre (classes, treballs de l'estudiantat...). S'ocupa del muntatge i tractament d'imatges i so  i també de la formació de l'alumnat en aquesta àrea.

  L'alumnat de l'INEFC-Centre de Lleida pot editar les seves pròpies produccions. Per això compta amb l'assessorament del personal del servei. L'edició i muntatge es pot fer via analògica o via digital a través de les unitats de treball del Servei. Les unitats de treball compten amb programari especialitzat per a edició d'imatges: Pinacle Studio. Els alumnes també poden fer edicions en format digital a través de gravadores DVD.

   

 

Avís legal | Sobre INEFC | © Institut Nacional d'Educació Física - Generalitat de Catalunya